Фокстрот

Фокстрот дістався «Рекламного полігону» в Одесі

7–9 липня 2017 р. в Одесі відбувся турнір «Рекламний Полігон».

<p>7–9 липня 2017 р. в Одесі відбувся турнір «Рекламний Полігон» у рамках студентського рекламного фестивалю, де фахівці Групи компаній «Фокстрот» взяли участь у суддівській колегії конкурсу та заохотили найкреативніших учасників креативного батлу.</p> <p>«Фокстрот» взяв участь у «Рекламному полігоні» як член журі у номінації «Захист прав споживачів», адже реклама  - це один із дієвих каналів комунікації із покупцями задля їх інформування щодо новацій у споживчому законодавстві, - пояснила прес-секретар ГК «Фокстрот» Алевтина Белецька.</p> <p>Цьогоріч у конкурсі взяли участь 10 команд молодих рекламістів з різних куточків України (Київ, Одеса, Харків). Учасники отримали по 3 брифа, які потрібно було втілити у життя за 48 годин. Конкурсне журі очолив Костянтин Шнайдер, креативний директор креативного агентства Saatchi&Saatchi Ukraine, який  під час роботи «Полігону» провів майстер-клас на тему «Remarks about Lovemarks». До складу журі увійшли також представники компаній-партнерів, громадських організацій, керівники рекламних компаній, маркетинг-директори виробничих підприємств.</p> <p>Учасникам було запропоновано 3 брифи на такі теми: «Фіскальний чек - гарантія якості  та безпечності побутової техніки», «Популяризація премії Teacher Prize Ukraine», «Просування платформи ILearn». Із 30 представлених брифів до шорт-лісту журі відібрало 7 найкращих на їх думку робіт.</p> <p>Абсолютними переможцями стала команда з Києва «М TEAM 2», посівши 1 місце за бриф на тему «Фіскальний чек – гарантія якості  та безпечності побутової техніки», вигадавши не тільки рекламу, а цілу систему комунікацій зі споживачем по захисту їх прав. Ця ж команда взяли Гран-прі «Рекламного полігону 2017», додавши до скарбниці відзнак кубок за 1 місце в конкурсі реклами «Популяризація премії Teacher Prize Ukraine».</p> <p>- Ми виконали завдання не за 24 години, а вдвічі швидше, - коментує перемогу команди випускник Київського національного університету технології та дизайну, капітан Борислав Черченко. - Нам дуже приємно було брати участь у такому конкурсі для рекламістів, дякуємо усім організаторам, а також спонсорам – подарунки просто супер-клас!</p> <p>Офіційними партнерами Полігону стали Асоціація «Українські імпортери побутової електроніки» та компанія «Кока-Кола Беверіджиз Україна». Інноваційний Партнер «Рекламного полігону» – "Samsung Electronics Україна" надав заохочувальні подарунки переможцям фестивалю «Рекламний полігон».</p>

Фокстрот

ул. Дорогожицкая, 1,